iPad Pro 12.9 3rd gen batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
ipad121
3 599,00 kr
Brands:

En iPad Pro 12.9 3rd Gen är till för att ha full acces till alla funktioner du kan behöva digitalt både "in office" och "on the go". Då krävs ett batteri som klarar att hålla iPaden igång hela dagen. Har du märkt av att batteriet i din iPad Pro 12,9 har sämre batteritid än när du införskaffade den är det dags för ett batteribyte. Hos Fixiphone har vi många års erfarenhet av iPad och utför batteribyte snabbt och smidigt. Lämna in din iPad till oss idag, antingen i en Fixiphonebutik nära dig eller via vår webshopp, så hjälper vi dig. Det tar bara en timme och är både mer prisvärt och vänligt mot miljön än att köpa ännu en iPad. Välkommen till Fixiphone för ett sprillans nytt batteri av originalkvalitet som räcker hela dagen.

Byt batteri IPad Pro 12.9 3rd gen hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din IPad Pro 12.9 3rd gen för batteribyte till oss. Vi byter din IPad Pro 12.9 3rd gen batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad Pro 12.9 3rd gen batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.