iPad Mini batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
ipad067
1 599,00 kr
Brands:

Bara för att iPad Mini är nätt behver inte batteritiden vara det. Upllver du att din iPad Mini har kortare batteritid är för? Då kan det vara dags för ett battribyte. Hos Fixiphone erbjuder vi profesionell hjälp till problem hos alla dina Apple produkter. Våra tekniker byter ut ditt gamla batteri till ett nytt med längre batteritid på bara en timme. Prisvärt och miljövänligt för att du ska slippa leta laddare och eluttag stup-i-kvart. Välkommen att besöka oss i en av våra Fixiphonebutiker eller i vår webshopp.

Byt batteri iPad Mini hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPad Mini för batteribyte till oss. Vi byter din iPad Mini batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad Mini batteribyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/