iPad Mini 4 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
ipad074
1 699,00 kr
Brands:

Minns du känlsan när du först upplevde charmen hos en iPad Mini 4? Hur lätt och smidig den var, den höga prestandan och alla funktioner bara en fingervisning bort på en elegant skärm med färger som står sig även i solljus. Vi på Fixiphne vill att du ska känna så igen. Därför erbjuder våra erfarna tekniker service av högsta kvalitet till alla dina Apple produkter. Har din iPad Mini 4 repor på skärmen, trasig skärm eller visar den fel färger? Kasnke har den en spricka? Inga problem. Lämna in den hos en Fixiphone nära dig eller kontakta oss via vår webshopp så utför vi skärmbyte på bara en timme. Välkommen till Fixiphone!

Byta skärm iPad Mini 4 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPad Mini 4 för skärmbyte till oss. Vi lagar din iPad Mini 4 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad Mini 4 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/