iPad Air 3 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
ipad058
2 499,00 kr
Brands:

iPad Air 3 skärmbyte hos fixiphone är ett bra alternativ för dig som vill ha en ny fräch skärm men inte vill köpa en ny surfplatta. Skärmbyte är både billigare och miljövänligare än att köpa ny elektronik. Har din skärm repor, sprickor, pixlar som visar fel färg eller ingen färg alls? Hos Fixiphone byter våra experter ut din gamla skärm mot en ny av högsta kvalitet på bara en timme. Vi ses i din närmaste Fixiphonebutik.

Byta skärm iPad Air 3 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPad Air 3 för skärmbyte till oss. Vi lagar din iPad Air 3 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad Air 3 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/