iPad Air 2 batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
ipad051
1 599,00 kr
Brands:

Har du problem att hålla dig vaken efter en lång dag? Mänskligt. Har din iPad Air 2 problem att hålla sig vaken efter bara någon timme? Inte lika OK. På Fixiphone har våra tekniker lång erfarenhet av Apple produkter och identifierar och åtgärdar problem snabbt och smidigt. Vi utför batteribyte på iPad Air på högst en timme. Välkommen att besöka oss i någon av våra Fixiphonebutiker idag för ett nytt och fräscht batteri med lång batteritid till din iPad.

Byt batteri iPad Air 2 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPad Air 2 för batteribyte till oss. Vi byter din iPad Air 2 batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad Air 2 batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.