iPad 7 felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
ipad033
350,00 kr
Brands:

Hos Fixiphone erbjuder vi felundersökning av din iPad 7 inkluderat undersökning av vattenskada. Detta är ett bra alternativ för dig som är osäker på var problemet ligger med din iPad 7. Våra erfarna tekniker lokaliserar problemet och erbjuder en snabb och effektiv lösning. Vill du att vi ska reparera en skada i din iPad bjuder vi på kostnaden för felundersökningen. Välkommen att kika in i en av våra många Fixiphonebutiker.

Laga vattenskadad iPad 7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din iPad 7 för att laga vattenskador. Vi lagar din iPad 7 samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad 7 felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.