iPad 7 batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
ipad027
1 599,00 kr
Brands:

Känner du igen dig i fäljande scenario: Du har laddat din iPad till 100% under natten, men när du plockar upp den på plugget eller på stan skriker batteriet efter laddning strax därefter. Inget vidare roligt eller funktionellt. Vet du vad som är både roligt och funktionellt? Ett nytt och fräscht batteri med lååång batteritid. Vi på Fixiphone strävar efter att alltid erbjuda service av högsta kvalitet. Vi utför batteribyte för iPad 7 på bara en timme. Välkommen in till en Fixiphonebutik nära dig.

Byt batteri iPad 7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPad 7 för batteribyte till oss. Vi byter din iPad 7 batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad 7 batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.