Huawei Y7 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
huy001
1 699,00 kr
Brands:

Huawei Y7 har en stor skärm med bra styrka som ger en härlig skärmupplevelse, så länge den inte är sönder. Finns det repor eller sprickor på skärmen? Är touch trasig eller LCD defekt vilket kan leda till konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg? Kila in till en Fixiphonebutik nära dig idag så reparerar våra erfarna mobilreparatörer skärmen direkt på Drop-in. Vi finns också online i vår webbshop. Vi byter ut din gamla skärm mot en ny skärm av originalkvalitet vilket gör att du kan förvänta dig samma resultat som innan skadan. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Y7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Y7 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Y7 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Y7 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/