Huawei Y6 skärmbyte 2019

TillgänglighetI lager
SKU
huy015-1
1 499,00 kr
Brands:

Har du en Huawei Y6 2019 i behov av ett skärmbyte? Har det uppstått repor eller sprickor i skärmen? Är funktionen för touch trasig eller förekommer konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg, vilket tyder på LCD är sönder? I så fall har du kommit rätt. Vi på Fixiphone erbjuder skärmbyte snabbt och effektivt på Drop-in. Lämna in din Huawei Y6 2019 till närmaste Fixiphonebutik idag så ersätter vi din gamla skärm med en ny av originalkvalitet, vilket gör att du kan förvänta dig samma goda resultat av skärmen som hos en ny Huawei Y6 2019. Dessutom är det både billigare och miljövänligare att reparera din nuvarande mobil än att köpa en ny Huawei Y6 2019. Vi finns i butik från Luleå i norr till Linköping i söder och online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Y6 2019 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Y6 2019 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Y6 2019 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Y6 skärmbyte 2019
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/