Huawei Y5 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
huy008
1 499,00 kr
Brands:

Har du en Huawei Y5 med trasig skärm? Har det uppstått repor eller sprickor i skärmen eller är touch sönder? Om det förekommer konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg kan det vara LCD som är sönder. Oavsett vad problemet är finns lösningen hos Fixiphone. Våra erfarna mobilreparatörer utför skärmbyte snabbt och effektivt direkt på Drop-in. Om du inte kan ta dig till någon av våra butiker runtom landet går det utmärkt att kontakta oss online via vår webbshop. Vi ersätter din gamla skärm med en sprillans ny av originalkvalitet vilket gör att du kan förvänta dig samma höga kvalitet som innan skadan var framme. Passa på lämna in din Huawei Y5 på professionell reparation idag. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Y5 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Y5 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Y5 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Y5 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/