Huawei P 40 PRO skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup077
3 799,00 kr
Brands:

Är din Huawei P40 Pro i behov av ett skärmbyte? Då har du kommit rätt! Hos Fixiphone har vi expertisen som krävs för att reparera din teknik. Din skärm kanske har repor eller sprickor, eller så kan touchen vara sönder. Det kan också finnas trasiga pixlar som visar fel eller ingen färg. Oavsett vad problemet är utför våra rutinerade tekniker skärmbyte snabbt, effektivt och säkert. Passa på att lämna in din Huawei till en Fixiphonebutik nära dig idag. Vi finns från Linköping i söder till Luleå i norr och dessutom i vår webbshop på internet. Välkommen till Fixiphone, din professionella mobilreparatör… Psst, det är även billigare och miljövänligare än att köpa en ny Huawei P40 Pro.

Byta skärm Huawei P 40 PRO hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P 40 PRO för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei P 40 PRO skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P 40 PRO skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/