Huawei P40 PRO felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup082-82
350,00 kr
Brands:

Dagens teknik är så pass avancerad att det är nästintill omöjligt att diagnostisera och reparera fel som privatperson. Det finns helt enkelt inte tid att lära sig allt om hur mobilerna fungerar och inte fungerar under tiden man utför ett gediget dagsverke var dag. Som tur är har våra rutinerade tekniker jobbat med mobilreparation under flera år och kan med hjälp av sin tillskansade erfarenhet utföra felsökning på din Huawei P40 Pro för bara 350kr. Dessutom bjuder vi på kostnaden för felsökningen om vi identifierar en skada som du vill att vi reparerar, oavsett om det handlar om vattenskada, slitage av komponenter inuti Huawei eller att den fått sig en smäll. Och du, det är mycket billigare och miljövänligare än att köpa en ny Huawei P40 Pro. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och online i vår webbshop. Passa på att lämna in din Huawei P40 Pro för professionell reparation idag. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei P40 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P40 Pro för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P40 Pro samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P40 PRO felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/