Huawei P30 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup071
2 499,00 kr
Brands:

En Huawei P30 med trasig skärm är inte vad du betalade för, och du behöver inte lägga ut samma summa igen för en Huawei med fullt fungerande skärm. Om din skärm är sönder, har repor eller sprickor på skärmen, trasig touch eller pixlar som visar fel eller ingen färg är det dags för ett skärmbyte. Det är våra kunniga mobilreparatörer på Fixiphone experter på. Vi byter snabbt och effektivt ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet direkt i butiken om du lämna in din mobil på Drop-in i någon av våra fixiphonebutiker idag. Vi finns dessutom att kontakta online i vår webbshop. Vi ses hos Fixiphone, miljövänligare och prisvärdare än att köpa nytt.

Byta skärm Huawei P30 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P30 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei P30 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P30 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/