Huawei P30 Pro skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup041
3 599,00 kr
Brands:

Huawei P 30 Pro har en skärm som heter duga, ifall den fungerar. Med tiden kan det uppstå slitage på skärmen vilket kan orsaka repor eller sprickor. Det kan också vara så att funktionen för touch är trasig eller att LCD är sönder, vilket kan orsaka konstiga streck på skärmen eller pixlar som inte visar någon färg. I så fall rekommenderar vi på Fixiphone att du lämnar in din Huawei P 30 Pro på professionell reparation. Hos Fixiphone erbjuder våra rutinerade tekniker skärmbyte från din gamla skärm till en sprillans ny av originalkvalitet direkt i butiken, vilket är ett billigare och miljövänligare alternativ än att köpa nytt. Välkommen att lämna in din mobil på lagning i någon av våra butiker idag eller kontakta oss online via vår webbshop. Vi ses hos Fixiphone.

Byta skärm Huawei P30 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P30 Pro för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei P30 Pro skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P30 Pro skärmbyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.