Huawei P30 Pro batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup043
799,00 kr
Brands:

Är batteriet i din Huawei P 30 Pro utslitet eller sönder? Laddar din Huawei P30 Pro ur nästan lika snabbt som den laddar fullt? Då är det dags för ett batteribyte hos Fixiphone. Våra kunniga mobilreparatörer öppnar snabbt och säkert upp din Huawei och byter ut ditt gamla batteri mot ett nytt och fräscht på nolltid. Du kan lämna in din mobil för reparation på drop-in i någon av våra butiker eller kontakta oss via vår webbshop på internet om det passar dig bättre. Välkommen in till Fixiphone idag för ett nytt batteri med lång batteritid.

Byt batteri Huawei P30 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P30 Pro för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei P30 Pro batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P30 Pro batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.