Huawei P30 Lite skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup036
1 999,00 kr
Brands:

Om skärmen på din Huawei P30 Lite inte fungerar som den ska är det dags för ett skärmbyte. I och med att vi använder våra mobiler till allt möjligt hela dagen lång varje dag utsätts de konstant för slitage. De skaver mot nycklar i fickan , tappas och bryts ned av daglig användning vilket kan resultera i repor eller sprickor i skärmen eller trasig touch. Ibland kan det uppstå konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg pga att LCD är sönder i skärmen. Oavsett vilket har våra certifierade tekniker hos Fixihpone expertisen som krävs för att snabbt och säkert utföra ett skärmbyte på din Huawei P30 Lite. Vi byter din trasiga skärm mot en ny av originalkvalitet direkt i butiken vilket gör att du får samma effektiva funktioner som hos en ny Huawei P30 Lite. Lämna in din Huawei till en Fixiphonebutik nära dig idag för professionell reparation, eller kontakta oss online i vår webbshop. Det är både billigare och mer miljövänligt än att köpa en ny Huawei P 30 Lite. Vi ses hos Fixiphone.

Byta skärm Huawei P30 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P30 Lite för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei P30 Lite skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P30 Lite skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/