Huawei P30 Lite felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup040-41
350,00 kr
Brands:

När tekniken krånglar är det inte alltid så lätt att lista ut vad problemet är. Dagens teknik är så pass avancerad att det blir svårt att på egen hand identifiera och reparera. Det är därför vi på Fixiphone finns. Är din Huawei P30 Lite trasig? Fungerar inte alla funktioner som de ska? Det kan bero på naturligt slitage, tapp eller vattenskada. Oavsett vilket kan våra rutinerade mobilreparatörer utföra felsökning på din mobil och lokalisera problemet för bara 350kr. Om vi hittar ett fel som du vill ha reparerat bjuder vi dessutom på kostnaden för felsökningen. Lämna in din Huawei P30 Lite hos en Fixiphonebutik nära dig idag eller kontakta oss i vår webbshop online. Och du, det är både miljövänligare och billigare än att köpa en ny. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei P30 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P30 Lite för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P30 Lite samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P30 Lite felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/