Huawei P20 LITE skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup024
1 899,00 kr
Brands:

Om du som de flesta av oss bär med dig din mobil var du än går hela dagarna utsätts den utan tvekan för slitage. Det kan handla om att den ligger mot nycklarna i din ficka eller att den slamrat i golvet någon gång. Dessutom orsakar användningen av enheten slitage på komponenter inuti mobilen. Detta kan leda till att LCD går sönder vilket kan orsaka konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg. Eller är det så att skärmen på din Huawei P20 LITE fått repor eller sprickor eller har trasig touch? I vilket fall låter det som att det är dags för ett skärmbyte. Hos Fixiphone har våra certifierade tekniker många års erfarenhet av skärmbyte och byter ur din gamla slitna skärm mot en helt ny av originalkvalitet med alla funktioner intakta på momangen. Lämna in din Huawei P20 LITE på reparation idag eller kontakta oss online via vår webbshop. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr. Och du, det är mycket mer miljövänligt och prisvärt att reparera din nuvarande teknik än att köpa en ny Huawei P20 LITE. Vi ses hos Fixiphone.

Byta skärm Huawei P20 LITE hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P20 LITE för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei P20 LITE skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P20 LITE skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/