Huawei P20 LITE felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup029-29
350,00 kr
Brands:

Har din Huawei P20 Lite utsatts för vattenskada? Ibland uppstår fel i mobilen efter att den använts flitigt eller utsatts för slitage genom att till exempel ramla i backen. I vilket fall är det inte alltid så lätt att på egen hand identifiera var felet ligger i modern teknik. Därför erbjuder våra certifierade tekniker på Fixiphone sin kunskap för att utföra felundersökning på din Huawei P20 Lite för bara 350kr, en summa du får tillbaka ifall vi lokaliserar ett problem som du vill att vi fixar. Lämna in din Huawei P20 Lite på professionell reparation i någon av våra butiker runtom landet, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag eller kontakta oss online via vår webbshop. Det här är ett bra alternativ för dig som vill vara skonsammare mot miljön och din plånbok. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei P20 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P20 Lite för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P20 Lite samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P20 LITE felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/