Huawei P Smart skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup018
1 699,00 kr
Brands:

Finns det repor eller sprickor på skärmen på din Huawei P Smart? Har din Huawei P Smart trasig touch eller LCD som är sönder, vilket kan resultera i konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg, är det dags för ett skärmbyte. Lämna in din Huawei P Smart för skärmbyte hos våra rutinerade tekniker på Fixiphone idag för service i toppklass. Vi byter ut din gamla skärm mot en helt ny av originalkvalitet snabbt och effektivt. Vi finns i butik och i vår webbshop online. Vi ses på Fixiphone, din professionella mobilreparatör.

Byta skärm Huawei P Smart hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P Smart för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei P Smart skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart skärmbyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.