Huawei P Smart Pro felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup058-85
350,00 kr
Brands:

Ju mer avancerad teknik desto mer avancerad reparation som krävs. Är du osäker på vad det är som orsakar problem hos din Huawei P Smart Pro? En felunderökning kan vara på sin plats. Din Huawei kan ha utsatts för ett fall, vattenskada eller slitage som sker i all elektronik över tid. Oavsett vad lokaliserar våra erfarna experter hos Fixiphone problemet för bara 350kr. Och du, hittar vi en skadad komponent eller ett annat fel i mobilen som du vill att vi reparerar bjuder vi på kostnaden för felunderskningen. Kila in till Fixiphone idag, antingen i butik eller vår webshop, för service av högsta kvalitet. Välkommen.

Laga vattenskadad Huawei P Smart Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P Smart Pro för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P Smart Pro samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart Pro felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/