Huawei P Smart felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup023-23
350,00 kr
Brands:

Med dagens avancerade teknik är det förståeligt att det är svårt att på egen hand sätta fingret på vad som är fel på din Huawei P Smart, men ge inte upp! Våra experter på Fixiphone finns här för dig. Vi har flera års erfarenhet av mobilreparation på nacken och kan utföra en felundersökning på din Huawei P Smart för bara 350kr. Det här är både ett mer prisvänligt och mer miljövänligt alternativ än att direkt köpa nytt. Dessutom bjuder vi på kostnaden för felundersökningen, oavsett om det handlar om vattenskada, slitage eller någon annan defekt, ifall du vill att vi reparerar enheten. Välkommen in till en Fixiphonebutik nära dig idag, eller kontakta oss via vår webbshop. Vi ses.

Laga vattenskadad Huawei P Smart hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P Smart för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P Smart samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/