Huawei P Smart batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup020
799,00 kr
Brands:

Du har laddat din Huawei P Smart under natten och beger dig hemifrån bekväm med vetskapen att du kan hålla kontakten med omvärlden hela dagen. Men vad nu!? Klockan är inte ens lunch men din mobil är redan utsvulten och skriker efter laddning. Känner du igen dig? Om du märkt att din Huawei P Smart batteritid minskat är det dags för ett batteribyte. Lämna in din Huawei P Smart i en Fixiphonebutik nära dig idag för service av högsta kvalitet. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss online via vår webbshop också. Välkommen till Fixiphone.

Byt batteri Huawei P Smart hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P Smart för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei P Smart batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.