Huawei P Smart 2019 felsökning/vattenskada 2019

TillgänglighetI lager
SKU
hup017-17
350,00 kr
Brands:

Vet du vad som är bättre än att köpa ny teknik så fort din Huawei P Smart 2019 krånglar? Att reparera din nuvarande Huawei. Ibland är det dock svårt att veta precis vad som gått snett, och det är just därför vi på Fixiphone finns. Våra rutinerade tekniker har erfarenheten att utföra felsökning på din enhet för bara 350kr, och ifall vi hittar en vattenskada, slitage på komponenter eller något som är trasigt kan vi reparerar skadan samma dag. Om det är din önskan bjuder vi på kostnaden för felundersökningen. Lämna in din trasiga mobila enhet till en Fixiphonebutik nära dig idag, eller besök oss online i vår webbshop, för service av högsta kvalitet. Vi ses hos Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei Honor P Smart 2019 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor P Smart 2019 för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei Honor P Smart 2019 samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart 2019 felsökning/vattenskada 2019
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/