Huawei Mate 20 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hwm007
2 899,00 kr
Brands:

Hos Fixiphone erbjuder våra erfarna mobiltekniker sin erfarenhet för att snabbt och säkert utföra skärmbyte på din Huawei Mate 20. Om din Huawei Mate 20 uppvisar tecken på trasig LCD såsom pixlar som visar fel eller ingen färg eller konstiga streck på skärmen är det dags för reparation. Skärmen kanske har repor eller sprickor eller är touch sönder? Passa på att lämna in din Huawei Mate 20 till en Fixiphonebutik nära dig idag. Du kan också kontakta oss online via vår webbshop. Vi använder alltid delar av originalkvalitet för att reparera din Huawei Mate 20 vilket gör att slutresultatet blir likvärdigt till hur mobilen fungerade innan skada, och det är dessutom både prisvärdare och miljövänligare än att köpa en ny Huawei Mate 20. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Mate 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 20 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Mate 20 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 20 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/