Reparation av Mate 20 Lite laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hwm037
999,00 kr
Brands:

Är det krångligt för dig att ladda din Huawei Mate 20 Lite eller går det inte att ladda över huvud taget? Det beror förmodligen på att din Huaweis laddkontakt är trasig. Den kan ha skadats på flera olika sätt, men lösningen är densamma: Snabb och professionell reparation hos Fixiphone. Besök oss i butik idag så reparerar vi din laddport direkt i butiken, och om du inte kan ta dig till en butik finns vi online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone för smidig laddning av din Huawei Mate 20 Lite.

Byta laddkontakt Huawei Mate 20 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 20 Lite för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei Mate 20 Lite ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Mate 20 Lite laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.