Huawei Mate 20 batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hwm009
999,00 kr
Brands:

Vi känner alla igen oss i att batteritiden tryter efter att vi laddat och laddat ur vår mobil konsekvent över en längre tid. Det kan dessutom vara så att batteriet blivit vattenskadat eller på annat sätt defekt. Som tur är finns en snabb och smidigt lösning till hands. Hos Fixiphone har vi expertisen som krävs för att säkert utföra batteribyte på din Huawei Mate 20 till ett nytt och fräscht batteri med alla laddcykler kvar. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och går alltid att kontakt online i vår webbshop. Lämna in din Huawei Mate 20 för professionell service i en Fixiphonebutik i din närhet idag så att du ka nfortsätta använda den som vanligt. Välkommen till Fixiphone.

Byt batteri Huawei Mate 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 20 för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei Mate 20 batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 20 batteribyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/