Huawei Mate 10 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
Hua356-01
2 499,00 kr
Brands:

Uppvisar din Huawei Mate 10 skada av LCD såsom konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg? Har skärmen repor eller till och med en spricka eller trasig touch? Det låter som ett jobb för Fixiphone! Våra rutinerade mobilreparatörer utför skärmbyte på din Huawei Mate 10 snabbt och effektivt medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika på stan. Vi använder alltid delar av originalkvalitet när vi reparerar din Huawei vilket gör att du kan förvänta dig samma goda resultat som innan. Lämna in din Huawei hos en Fixiphonebutik nära dig idag för professionell reparation. Dessutom finns vi alltid att kontakta online via vår webbshop. Välkommen till Fixiphone för ett billigare och miljövänligare alternativ till att köpa en ny Huawei Mate 10.

Byta skärm Huawei Mate 10 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 10 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Mate 10 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 10 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/