Huawei Mate 10 Lite skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hwm019
1 799,00 kr
Brands:

En Huawei Mate 10 Lite med repor eller sprickor på skärmen ger inte känslan av en modern mobil. Om det dessutom är så att LCD är sönder kan konstiga streck eller pixlar som visar fel eller ingen färg uppstå. Ett annat problem är trasig touch, vilket reulterar i en mobil som knappt går att använda. Men lugn bara lugn, hos Fixiphone finns expertisen för att snabbt och effektivt repararera din Huawei Mate 10 Lite skärm. Våra erfarna experter utför skärmbyte till en ny skärm av originalkvalitet så att du kan fortätta använda din Huawei precis som förr, och det redan samma dag. Välkommen att lämna in din Huawei Mate 10 Lite på professionell reparation hos en Fixiphonebutik nära dig idag, eller ta kontakt med oss online via vår webbshop. Vi ses hos Fixiphone.

Byta skärm Huawei Mate 10 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 10 Lite för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Mate 10 Lite skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 10 Lite skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/