Huawei Honor View 20 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon117
1 999,00 kr
Brands:

Behöver din Huawei Honor View 20 ett skärmbyte? Då har du kommit rätt! Oavsett om det handlar om repor eller sprickor på skärmen, trasig touch eller Lcd som är sönder utför våra erfarna experter skärmbyte på din Huawei Honor View 20 snabbt och säkert på Drop-in. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luelå i norr och dessutom online i vår webbshop. Du får igen din mobil med ny skärm av originalkvalitet redan samma dag till ett mycket billigare pris och lägre påverkan på miljön än att köpa en ny Huawei Honor View 20. Vänta inte, lämna in din mobil på professionell reparation hos Fixiphone idag. Välkommen.

Byta skärm Huawei Honor View 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor View 20 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor View 20 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor View 20 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/