Huawei Honor 9X skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon084
1 699,00 kr
Brands:

Finns det repor eller sprickor i skärmen på din Huawei honor 9X? Är LCD sönder vilket kan resultera i konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg? Fungerar inte funktionen för touch? Oavsett vad problemet är kan våra erfarna mobilreparatörer hos Fixiphone utföra skärmbyte på din Huawei honor 9X snabbt och effektivt direkt på Drop-in. Passa på att lämna in din Huawei på reparation i en Fixiphonebutik nära dig idag, eller ta kontakt med oss via vår webbshop online. Vi byter din ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet redan samma dag. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 9X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 9X för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 9X skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 9X skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/