Huawei Honor 9X batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon086
799,00 kr
Brands:

Behöver din Huawei Honor 9X ett batteribyte? Laddar den ur snabbare än Kipchogu Eliud springer ett marathon? Ta tillfället i akt och låt våra erfarna mobilreparatörer på Fixiphone utföra batteribyte snabbt och säkert. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och erbjuder alltid Drop-in. Ifall det passar dig bättre kan du kontakta oss online via vår webbshop. Redan samma dag får du igen din HuaweiHonor 9X med ett nytt och fräscht batteri som räcker lika länge som när din Huawei var ny. Vi ses hos Fixiphone.

Byt batteri Huawei Honor 9X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 9X för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei Honor 9X batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 9X batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.