Huawei Honor 8 X skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon056
1 699,00 kr
Brands:

Behöver din Huawei Honor 8 X ett skärmbyte? Finns det repor eller spickor i skärmen på din Huawei Honor 8 X? Är funktionen för touch sönder eller förekommer konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg, vilket kan bero på trasig LCD? Det låter som ett jobb för våra erfarna mobilreparatörer hos Fixiphone. Lämna in din Huawei på reparation i en Fixiphonebutik nära dig idag för professionellt skärmbyte till en sprillans ny skärm av originalkvalitet. Om det passar dig bättre kan du lämna in din enhet per psot via vår webbshop på internet. Välkmmen till Fixiphone för profesionell reparation av din handhållna teknik, både billigare och moljövänligare än att köpa ny teknik.

Byta skärm Huawei Honor 8 X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 8 X för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 8 X skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 8 X skärmbyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.