Huawei Honor 8 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon063
1 599,00 kr
Brands:

Har din Huawei Honor 8 skärm repor eller sprickor? Är funktionen för touch sönder eller är LCD trasig, vilket kan resultera i konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg? Lugn bara lugn, det fixar våra erfarna mobilreparatörer på Fixiphone snabbt och effektivt direkt på Drop-in. Passa på att lämna in din Huawei i någon av våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag för service av högsta kvalitet. När vi utför skärmbyte på din Huawei byter vi ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet och levererar din fullt fungerande enhet redan samma dag. vi finns också online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 8 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 8 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 8 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 8 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/