Huawei Honor 8 Pro skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon049
1 699,00 kr
Brands:

En modern mobil kräver en elegant skärm utan sprickor eller andra defekter för att leva upp till prestandan i mobilen. Har du en Huawei Honor 8 Pro med repor eller sprickor i skärmen eller trasig touch som gör den sår att navigera? Är LCD sönder vilket kan resultera i konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg? Det låter som ett jobb för våra certifierade mobilreparatörer på Fixiphone. Vi utför skärmbyte direkt på Drop-in i butiken där vi byter ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet så att hela mobilen håller högsta klass. Lämna in din Huawei Honor 8 Pro till en Fixiphonebutik nära dig eller besök oss online i vår webbshop idag. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 8 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 8 Pro för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 8 Pro skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 8 Pro skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/