Huawei Honor 8 Pro batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon051
799,00 kr
Brands:

Ett batteribyte hos Fixiphone är ett bra alternativ för dig som har en annars fullt fungerande Huawei Honor 8 Pro med dålig batteritid. Känns det som att du måste ladda din Huawei flera gånger per dag? Det kan bero på att batteriet närmar sig slutet på sina laddcykler eller att den utsatts för skada. Lämna in din Huawei Honor 8 Pro på Drop-in i en Fixiphonebutik nära dig idag så byter vi ut ditt gamla batteri mot ett helt nytt och fräscht av originalkvalitet med lång batteritid. Vi finns också online i vår webbshop om det passar dig bättre. Välkommen till Fixiphone.

Byt batteri Huawei Honor 8 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 8 Pro för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei Honor 8 Pro batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 8 Pro batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.