Huawei Honor 7 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon035
1 399,00 kr
Brands:

Skulle din Huawei Honor 7 må bra av ett skärmbyte? Finns det repor eller sprickor på skärmen eller har funktionen för touch gått sönder? Om det förekommer konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg kan det vara LCD som är trasig. Hos Fixiphone går det snabbt och smidigt att reparera. Våra certifierade mobilreparatörer utför skärmbyte på din Huawei Honor 7 direkt när du lämnar in den på Drop-in i en butik nära dig. Vi använder alltid delar av originalkvalitet när vi lagar din Huawei Honor 7 så att du får samma resultat som hos en ny. Om det är enklare för dig kan du skicka in din enhet per post via vår webbshop online. Vi ses hos Fixiphone, det prisvärdare och miljövänligare alternativet till att köpa en ny Huawei.

Byta skärm  Huawei Honor 7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din  Huawei Honor 7 för skärmbyte till oss. Vi lagar din  Huawei Honor 7 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 7 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/