Huawei Honor 5C-7 Lite batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon023
799,00 kr
Brands:

Alla batterier har ett visst antal laddcykler som den klarar av innan den slutar fungera. Märker du att du måste ladda din Huawei Honor 5C-7 Lite oftare än förr? Är batteriet i din Huawei trasigt eller utslitet? Det löser våra experter på Fixiphone snabbt och säkert. Lämna in din Huawei Honor 5C-7 Lite på batteribyte hos Fixiphone idag så byter vi ut ditt gamla batteri mot ett nytt och fräscht redan samma dag. Och du, om du inte har möjlighet att besöka oss i butik kan du alltid kontakta oss online via vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byt batteri Huawei Honor 5C-7 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 5C-7 Lite för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei Honor 5C-7 Lite batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 5C-7 Lite batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.