Huawei Honor 20 Lite skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon007
1 599,00 kr
Brands:

Uppvisar din Huawei Honor 20 Lite tecken på trasig LCD såsom konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg? Finns det repor eller sprickor i skärmen eller är touch sönder? Det är såklart inte roligt på en annars modern och elegant mobil, vilket är varför vi på Fixiphone erbjuder snabbt och säkert skärmbyte drivet på Drop-in. Lämna in din Huawei till en Fixiphonebutik i din närhet idag så byter våra erfarna tekniker ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika på stan. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och även i vår webbshop online. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 20 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 20 Lite för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 20 Lite skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 20 Lite skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/