Huawei Honor 10 Lite skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon001
1 599,00 kr
Brands:

Kan du knappt se vad du gör på din Huawei Honor 10 Lite på grund av repor eller spricka i skärmen? Är mobilen i princip oduglig på grund av trasig touch? Finns det konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg på grund av att LCD är sönder? Det är är läge att hälsa på hos Fixiphone för skärmbyte. Våra erfarna mobilreparatörer lagar din Huawei Honor 10 Lite men en sprillans ny skärm av originalkvalitet direkt när du lämnar in den på Drop-in i butiken. På så vis kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som innan skadan skedde. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och om du inte har möjlighet att ta dig till någon av våra butiker kan alltid skicka in din enhet till oss per post via vår webbshop online. Och du, det är både prisvärdare och miljövänligare att laga din nuvarande teknik än att köpa en ny Huawei Honor 10 Lite. Välkommen till Fixiphone idag för professionell reparation av din Huawei.
Byta skärm Huawei Honor 10 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 10 Lite för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 10 Lite skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 10 Lite skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/