Huawei 40 LITE batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup009
799,00 kr
Brands:

Går det bara någon futtig timme mellan det att du laddat din Huawei 40 LITE till 100% och att din mobil skriker efter att laddas igen? Det låter som att det är dags för ett batteribyte, och det är vi på Fixiphone stolta över att kunna hjälpa dig med. Vi har flera års erfarenhet i branschen och byter batteri på din Huawei till ett nytt och fräscht batteri medan du kan ägna lite tid till dig själv. Kom in till Fixiphone idag så byter våra experter till ett batteri av originalkvalitet med lång batteritid snabbt och säkert. Vi finns i butik och online i vår webshop. Fixiphone, din professionella mobilreparatör.

Byt batteri Huawei 40 LITE hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei 40 LITE för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei 40 LITE batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei 40 LITE batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.