felsökning Honor Play

TillgänglighetI lager
SKU
hon020
350,00 kr
Brands:

Det finns många sätt som modern teknik kan ta skada på. Om din Huawei Honor play utsatts för vattenskada eller tappats i backen någon gång för mycket kan en komponent inuti mobilen gått sönder. Kontinuerlig användning av mobilen kan också orsaka slitage vilket gör att mobilen inte fungerar som den ska. Är din Huawei Honor Play sönder utan att du riktigt kan sätta fingret på var felet ligger? Inga problem, det löser våra erfarna tekniker på Fixiphone. Vi utför felsökning av din Huawei Honor Play snabbt och effektivt på Drop-in för bara 350kr, en summa som vi betalar tillbaka om du vill att vi reparerar den. Passa på att lämna in din Huawei på felsökning i någon av våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag eller besök oss online i vår webbshop för service av högsta kvalitet. Det här är ett bra alternativ för dig som vill vara skonsammare mot miljön och mot din plånbok. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei Honor Play hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor Play för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei Honor Play samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:felsökning Honor Play
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/