felsökning Honor 8 Pro

TillgänglighetI lager
SKU
hon055
350,00 kr
Brands:

Om du inte vet vad problemet med din Huawei Honor 8 Pro är, men känner att något är fel, erbjuder vi på Fixiphone felsökning av din mobil för bara 350kr. Den kan ha utsatts för vattenskada, slitage efter regelbunden användning eller ett hårt tapp i backen som skadat en komponent inuti Huawei. Vi har erfarenheten som krävs för att snabbt och säkert identifiera problemet och erbjuda en lösning. Om du vill att vi lagar skadan bjuder vi på kostnaden för felsökningen. Alla våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, erbjuder Drop-in och om du inte kan ta dig till någon av våra butiker kan du skicka in din enhet till oss per post via vår webbshop online. Och du, det är både snällare mot din plånbok och mot milön att laga din nuvarande teknik än att köpa en ny Huawei Honor 8 Pro. Välkommen till Fixiphone.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:felsökning Honor 8 Pro
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/