Reparation av framkamera Huawei Mate 20 X

TillgänglighetI lager
SKU
hwm048
1 399,00 kr
Brands:

Om Huawei Mate 20 X laddningsuttag är sönder blir det onödigt krångligt att ladda mobilen, och ibland kanske det inte fungerar över huvud taget. Efter ett tag blir det såklart frustrerande att inte kunna använda sin mobil som tänkt, vilket är anledningen till att vi på Fixiphone erbjuder reparation av laddningsuttag redan samma dag. Våra certifierade mobilreparatörer har erfarenheten att snabbt och säkert laga din laddport direkt i butiken när du lämnar in den på Drop-in, och vi går alltid att kontakta i vår webbshop online. Så vänta inte, passa på att slippa krånglig laddning redan idag. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Mate 20 X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 20 X för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Mate 20 X
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/