Ipad

Vi hjälper dig laga din ipad

På Fixiphone är vi sakkunniga då det kommer till att laga iPad och vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd och välja oss som din reparatör av digitala enheter. Många lekmän i branschen skryter ofta om deras billigt utförda reparationer av iPad, som om det skulle vara en garanti för kundnöjdhet. På Fixiphone väljer vi i stället att skryta om våra prisvärda iPad reparationer med kvalitativa reservdelar än att bli erkända som en firma som erhåller billiga iPad reparationer.

Eftersom vi på Fixiphone dagligen får in hundra talet iPad som behöver lagas till våra verkstäder från Luleå i norr till Jönköping i söder så har vi ett bra hum om vad som gör kunder nöjda långsiktigt och då ska det tilläggas att vi på Fixiphone alltid utför långsiktigt arbete. En snabb och smidig lagning av iPad och en reparation av iPad som är hållbar både till materialet och miljön är vad som minimum krävs för att majoriteten av kunderna ska känna att de gjort en bra affär. ´

Hur går det till när vi ska reparera iPad? Detta beror på om du vet vad som är trasigt på din iPad eller inte. Vet du med dig att skärmen är trasig och endast vill göra ett skärmbyte så är det vad du meddelar oss när du lämnar in enheten. Är du däremot osäker på vad som är trasigt i din iPad så kan en felsökning behöva göras, detta till ett pris om 350:- väljer du sedan att gå vidare med reparation av din iPad så bjuder Fixiphone på felsökningen.

Vi lever i mycket speciella tider och i och med Covid-19 så är det inte alla som har möjlighet eller vill komma in till Fixiphones verkstäder för att laga iPad - detta har vi full förståelse för! Vi har rådgivning via samtal där du kan ställa frågor gällande reparation av iPad. Vill du ha vägledning via chatt så går det bra att chatta med våra tekniker. möjlighet till svar via chatt du hittar oss i chattbubblan längst ner i högra hörnet.

När du lämnar in din iPad på lagning hos oss på Fixiphone så desinficerar vi alltid din iPad innan vi lämnar tillbaka den till dig som kund. Vill du tala med våra tekniker direkt på plats men är osäker om det är fler kunder inne i butiken? På Fixiphone följer vi coronarestriktionerna och har bara max antal kunder i butiken så att det går att hålla rådande avstånd men självklart vill vi att alla kunder ska känna sig välkomna att komma förbi våra butiker. Kontakta oss och tala om vilken tid du har för avsikt att anlända till butiken så kan vi om möjligt försöka planera ditt besök så att förutsättningarna blir det bästa.

Har du frågor om vilka priser som gäller för din iPad reparation så kan du snabbt och smidigt se dessa i högra fliken ”prislista”. Varm välkommen!

Laga Ipad

3 enkla steg för att få din enhet reparerat

1. Välj vad du vill reparera

2. Betala för reparationen.

3. Du får ett bekräftelsemailet där finner du instruktioner för hur du ska skicka din enhet till oss.

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/