Huawei Mate 10 Lite felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hwm024-1
350,00 kr
Brands:

Har din Huawei Mate 10 Lite utsatts för vattenskada eller tappats i backen så pass att den inte längre fungerar som den ska? Kan du inte få liv i din Huawei Mate 10 Lite? Det är inte alltid så lätt att på egen hand luska ut vari problemt ligger, vilket är anledningen till att vi på Fixiphone erbjuder felsökning av din Huawei för bara 350kr. Våra erfarna mobilreparatörer har expertisen som krävs för att identifiera problemet och erbjuda en lösning. Vill du att vi lagar skadan bjuder vi på kostnaden för felundersökningen och löser problemet direkt i butiken. Alla våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, erbjuder Drop-in och vi finns dessutom online i vår webbshop om det passar dig bättre. Därtill är det både billigare och miljövänligare att reparera din nuvarnda teknik än att köpa en ny Huawei Mate 10 Lite. Så vänta inte, passa på att lämna in din Huawei på felsökning i en Fixiphonebutik nära dig idag för professionell service. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei Mate 10 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 10 Lite för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei Mate 10 Lite samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 10 Lite felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/