Laga Huawei Mate 10 Pro hos Fixiphone.

Huawei Mate 10 Pro Prislista

899.00 kr – 2799.00 kr

  REPARATION KVALITET PRIS VÄLJ FLER  
Skärmbyte Premium 2799.00kr
Baksidan Premium 999.00kr
Batteribyte Premium 999.00kr
Bakkamera Premium 899.00kr
Framkamera Premium 999.00kr
Laddkontakt Premium 999.00kr
Felsökning/ Premium 350.00kr
Kategori:
Laga Huawei Mate 10 Pro hos Fixiphone. Vi kan reparera din Huawei Mate 10 Pro till marknadens bästa och kvalitet. Vi utför skärmbyte, batteribyte, lagning av ladduttag, byte av baksidan mm. Vi lämnar alltid 12 månader garanti på utfört reparation. Skärmbyte och batteribyte tar oftast endast en timme och gör dessa reparationer direkt i butiken. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Ö-vik, Gävle, Uppsala,Västerås, Sundsvall, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna och Linköping. Våra mobiltekniker är utbildade för att hantera din Huawei Mate 10 Pro och efter reparationen kan du förvänta dig en telefon i samma skick som en ny telefon. Vi testar alltid din mobil efter lagningen för att säkerställa att alla funktioner funkar som det ska.Vi har fasta avgifter på reparationer och tillkommer inga dolda avgifter.
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/