1. Laga reparera iphone i Skellefteå hos Fixiphone

  Fixiphone.se kan laga din iPhone. du kan lämna in din iPhone till oss i skellefteå på Nygatan 50 i skellefteå . Vi laga och reparera din iPhone på endast en timme.
 2. Laga,reparera iPhone gällivare

  Fixiphone.se kan laga din iPhone. du kan enkelt skicka in din iPhone till oss eller besöka vår butik i Luleå strorgatan 50. Vi laga och reparera din iPhone på endast en timme.
 3. Trasig iPhone i Skellefteå?

  Har skärmen på din Iphone spruckit? Inga problemdet finns många som kan laga Iphone och byta ut en trasig skärm men inte många som gör det lika bra som Fixiphone.se.
 4. Här är de nya läckta skisserna på Iphone 7 och Iphone 7 Plus

  I höst kommer sannolikt en ny Iphone som är en finputsning av dagens modell. Det här kan vi förvänta oss av Iphone 7 och Iphone 7 Plus.
 5. Apple helt beroende av Iphone

  Apples nettovinst steg enligt delårsrapporten som presenterades i tisdags med 38 procent och motsvarar 10,7 miljarder dollar, men trots det föll aktien. Något som lade sordin på börsstämningen i Asien på onsdagen
 6. Laga iPhone / iPad

  En iPhone kan gå sönder hur som helst och när som helst. Att gå tillväga för att laga iPhonen är sällan klart och tydlig.
 7. Vi söker personal i skellefteå.

  Snart kommer vi att öppna en butik Skellefteå. Nu söker vi personal i Skellefteå.
 8. Apple återkallar/byter ut iPhone strömadapter

  Apple har officiellt gått ut med att adaptrar som såldes och ingick med enheter under perioden oktober 2009 till september 2012 har en säkerhetsrisk.
  Dessa adaptrar var standard för iPhone 3GS
 9. 7 tips som ger galet mycket bättre batteritid på Iphone

  En av den moderna människans verkliga gissel är att alla teknikprylar vi omger oss med envisas med att behöva suga på elnätet som små elektriska vampyrer
 10. 9 tips på hur du får mer utrymme i din Iphone

  Gå igenom dina appar. Du har säkert en hälsoapp du laddade hem med aldrig använde, eller ett par spel du tröttnade på för länge sedan men som ändå ligger kvar och tar plats i telefonen.
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.