Reparera din iPhone var du vill och ha kvar garantin!

Reparera Iphoneskärmen var du vill – Apple ändrar garantiregler

Iphone med trasig skärm

Trasig skärm är en av de vanligaste orsakerna att Iphone måste repareras, och på de flesta orter finns det betydligt billigare alternativ än att gå till Apple. Problemet för den som har en relativt ny Iphone är att en tredjepartsreparation gör att Apple inte befattar sig med några garantiärenden alls.

Goda nyheter: Den här policyn har nu ändrats, skriver Macrumors. I ett meddelande som distribuerades till Apples butiker under fredagen som sajten har tagit del av skriver företaget att skärmreparationer inte längre bryter garantin för reparationer som rör andra delar av telefonen, så länge den som reparerade skärmen inte har påverkat de andra komponenterna.

Andra komponenter som har bytts ut, till exempel lightningkontakten och batteriet, ska även fortsättningsvis göra hela telefonen ogiltig för garantiservice.

Macrumors har bekräftat att policyändringen gäller i USA och Kanada, men skriver att den förmodligen ska gälla även i andra länder. För att reparera din iPhone i Eskilstuna kontakta oss https://www.fixiphone.se/laga-iphone-eskilstuna/

källa: http://macworld.idg.se/2.1038/1.676728/reparera-iphoneskarmen-var-du-vill–apple-andrar-garantiregler

By |April 16th, 2017|Okategoriserade|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Call Now ButtonRing oss