Vår filosofi är enkel – finns inga kunder, finns inte vi.

Vi började vår resa för lite mer än 5 år sen i Umeå. Idag kan vi med stolthet berätta att vi är den största aktören på iPhone- och iPad reparationer i Sverige. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med den bästa kvalitén. Fixiphone lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt och smidigt. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och värnar samtidigt om miljön. Vi erbjuder snabba reparationer till företag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Eskilstuna, Linköping, Uppsala och Västerås. Vare sig du har en iPhone, iPad ska den funka hela tiden och så länge som möjligt.Fixphone Västerbotten AB innehåller F-skatt sedel och alla priser som anges i hemsidan är inkl 25% moms. Orgnr: 5590538913 moms nummer SE559053891301.

Just därför erbjuder vi både service av din mobiltelefon och ett stort utbud av tillbehör som skyddar och gör det möjligt för dig att få ut det mesta av din investering. Välkommen in till Fixiphone i Umeå, Luleå ,Skellefteå, Gävle, Eskilstuna och Västerås.

Hos oss behöver du inte vänta länge

Dagligen får vi in tiotals enheter, därbland trasiga mobiltelefoner och surfplattor de flesta reparationerna blir klara inom 1-2 timmar. Hos Fixiphone behöver du inte vänta länge. Vi på Fixiphone är glada över våra låga priser som vi erbjuder.

Uppskattad butik

Fixiphone är en snabbväxande och uppskattad butikskedja där du kan laga din mobiltelefon och läsplatta. Vi lagar iPhone och iPad oavsett problem. Vi hjälper dig med allt från att byta ut ett krossat glas eller ett batteri som tappat kapacitet till de mer avancerade reparationerna som att reparera IC på din enhet.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka in att höra av dig till oss:

010-130 13 80

Nöjda kunder

Vi har tusentals nöjda kunder i Umeå, Luleå, Skellefteå, Ö-vik, Gävle, Eskilstuna, Västerås, Uppsala och Linköping som har utfört iPhone reparationer hos oss.

Vi lämnar alltid 90 dagars garanti.

Välkommen!

Vi utför kvalitativa reparationer varje dag – trasig iPhone eller iPad? Vi hjälper dig. Vi finns i en stad nära dig!

Vad säger våra kunder?

Super grym service! Både seriöst och till ett bra pris, rekommenderas verkligen! Tusen tack!
marvelleaccessories Umeå
Supertrevliga, snabba och serviceinriktade! Rekommenderas!
iStores Umeå AB
Grymt bra service och alltid trevliga! rekommenderas starkt!
Bradag caffe Umeå
Snabbt gjort o ett bra pris med ett trevligt bemötande!
Forex Umeå